Tallers de Biznelis per al professorat

Objectiu dels tallers

Els tallers de Biznelis tenen l’ objectiu d’ introduir a professors en la dinàmica i els conceptes del joc, de tal manera que aquests siguin capaços de transmetre-ho posteriorment als seus alumnes.

El debat al voltant dels conceptes que introdueix el joc de Biznelis permet treballar aspectes com el pensament crític dels alumnes, competència fonamental per preparar els joves davant d’ un món incert, complex i en constant canvi, i perquè no, proporcionar les eines necessàries per ser un bon emprenedor de futur.

Gràcies als tallers de Biznelis, els professors podran treballar continguts com els reptes que es plantegen a l’ hora d’ emprendre un negoci, el que significa l’ economia circular o entendre quins són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) definits per les Nacions Unides i què cal fer per assolir-los.

 

Una sessió de taller consta del següent:

Primera part

  • Introducció de conceptes que prenen protagonisme en el joc
  • Durada: 1 hora

Segona part

  • Realització d’ una partida guiada, on s’ explicarà la dinàmica del joc (regles) i es farà èmfasi en els aspectes didàctics a destacar
  • Durada: 1 hora

Material que inclou la sessió:

  • 2 unitats del joc Biznelis
  • 1 guia didàctica en format digital

Preu de la sessió de 2 hores: 490€ + IVA *

*El preu inclou despeses de dietes per desplaçament.

FORMULARI DE CONTACTE

Per a més informació sobre els nostres tallers et demanem que omplis el formulari amb les teves dades. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Scroll to Top