Els creadors de Biznelis

La creació de Biznelis és fruit d’ anys de treball per part de Kidnelis, empresa especialitzada en jocs educatius i impulsora del joc, i el Departament d’ Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Per part de la UAB el projecte ha comptat amb els professors d’ Empresa de la mateixa Universitat Carme Casablancas i Xavier Verge com a creadors d’ aquest . Aquests en destaquen “l’ esperit emprenedor i la vocació empresarial” que es pretén despertar entre els més joves, a més de “trencar tòpics com la importància del factor sort en l’ assoliment d’ objectius o el fet que hi ha d’ haver un únic guanyador”.

Per a la creació del joc, el Xavier i la Carme han comptat amb el responsable de la dinàmica i creació de les regles de Biznelis, Toni Serradesanferm. El Toni és un prestigiós autor de jocs de taula i creador d’ altres jocs de renom.

Biznelis ha comptat també amb el suport del Departament d’ Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i ha estat revisat lingüísticament pel Consorci de Normalització Lingüística. Aquest nou portarà el segell de qualitat pedagògica de la plataforma educativa EdBuilding de Sant Cugat del Vallès, dedicada a la innovació educativa, una marca que s’anirà introduint a partir d’ara en tots els productes Kidnelis.

Un equip multidisciplinar


Et presentem els responsables de la creació d' aquest innovador joc d' emprenedoria

Xavi Verge | Coautor, Professor del Departament d’Empresa de la UAB

Toni Serradesanferm | Creador, Autor de jocs de taula

Christian Inaraja | Il•lustrador, Professor de la Escola Illa

Carme Casablancas | Coautora, Professora del Departament d’Empresa de la UAB

Scroll to Top