El primer joc d'emprenedoria

 

Biznelis és un joc educatiu d’emprenedoria i de gestió empresarial per a nens i nenes a partir de 10 anys, fruit de la iniciativa i inquietud de dotar la canalla d’avui dia d’instruments i recursos que els permetin desenvolupar-se en el món del demà. Biznelis neix amb l' esperit de ser un joc diferent i adaptat a la realitat d' un món més interconnectat, complex i canviant que mai.

Biznelis pretén ser una primera presa de contacte i una experiència sobre el que representa el món empresarial i l’ emprenedoria. A través dels més de 125 conceptes sobre actualitat, empresa i economia, Biznelis vol despertar la curiositat sobre objectes de la vida quotidiana, així com fomentar un esperit emprenedor que abarca valors i aspectes com ara la curiositat, la iniciativa, la responsabilitat, la creativitat, la col·laboració, l' autoconfiança o l' agilitat en la presa de decisions.

El joc se centra en la fase de creixement d' una empresa i no tant en la idea inicial, i per tant els jugadors han d’anar prenent decisions que aniran configurant l’empresa i que, finalment, impliquen el desenvolupament del seu esperit emprenedor. En el joc apareixen conceptes com ara economia social, economia col·laborativa, economia circular o economia digital, entre d’altres, de tal manera que nens i nenes tenen l’oportunitat de familiaritzar-s’hi, de forma senzilla i planera, però molt real i aplicada. Tot això en un context on es valoren l’esperit crític i compromís ètic a través del debat entre els nens i nenes que hi juguen. 

Biznelis vol ser la nostra petita aportació a l' educació dels infants en un món canviant i complexe però també ple d' oportunitats i reptes.

 

 

 

 

Edat recomanada: +10 anys
Nº Jugadors: 2 - 4
Idioma: Català

Durada del joc: 45 – 50 min

EAN:1548704932003

 

 

Biznelis, el jocinnovador, educatiu per aprendre a emprendre

Comprar

BIZNELIS, UNA BONA EINA PER APRENDRE


Biznelis és un joc que intenta mostrar al jugador la interrelació que tenen els diferents elements que formen una empresa i l'aportació de cadascun d'ells a l'evolució econòmica d'aquesta.
Per fer del joc una eina més real i propera a la realitat, el jugador ha de ser capaç d’ analitzar l’ entorn amb un criteri ètic i cercar alternatives responsables que li permetin ser competitiu en el mercat. Biznelis penalitza accions poc ètiques i premia i fomenta les bones accions, entre les que s’ inclouen els anomenats Objectius de Desenvolupament Sostenible definits per les Nacions Unides.
El joc vol mostrar que la principal finalitat d'un bon negoci és aconseguir clientela, i és per això que la forma de guanyar no és només mesurant-ho amb els diners que té cada jugador, sinó que cal aconseguir fidelitzar el màxim nombre de clients.
L’ objectiu d’ aquest joc d’emprenedoria és estimular i fomentar certs valors i aptituds com són l’ autonomia, la iniciativa personal, la presa decisions, la creativitat i l’ esperit d’ empresa. I per fer-ho, es proposa un joc divertit, dinàmic i enriquidor. T’ atreveixes a provar-ho?
Un altre element que vol introduir el joc és el fet que en una partida pot haver-hi més d'un guanyador; per transmetre la idea de que tot i que en el món empresarial tots estem competint per assolir les millor eines, en darrera instància el nostre èxit no depèn del fracàs dels altres, doncs més d'una empresa pot triomfar a la vegada.

T'ATREVEIXES A PROVAR-HO?

Biznelis, el primer joc d'emprenedoria Comprar

Scroll to Top